Menu

Vacatures

Projectleider (Alken) 16/11/2020

Bouwbedrijf Dethier is op zoek naar een projectleider (Alken)

 

Wie zijn wij?

  • In 2022 bestaat ons familiebedrijf 75 jaar. Wij zijn een klasse 8 aannemer en projectontwikkelaar met vestigingen in Alken en Londerzeel en 130 medewerkers. Van intern innoveren tot extern beter presteren, Dethier gaat mee met de tijd en zet in op belangrijke ontwikkelingen als BIM, LEAN, 5S en verdere digitalisering.         

Wie zoeken wij?

  • Je genoot een goede basisvorming als industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde.
  • De job omvat klassieke taken als de volledige verantwoordelijkheid over meerdere bouwprojecten, vanaf toekenning tot oplevering. Je staat hierbij zelf in voor de keuze van onderaannemers en de aankoop van materiaal. Je voorziet een goede werfvoorbereiding en degelijke planning. Je bent communicatief en onderhoudt goede contacten met alle betrokken partijen. Je neemt deel aan de werfvergaderingen en staat in voor de technische en financiële opvolging van je projecten. Hierbij reik je technische oplossingen aan. Je hebt een hart voor people management en coacht de leidinggevenden op de werf.

Maar er is meer!

  • Je komt bij ons terecht in een hecht team en rapporteert aan de hoofdprojectleider. Bij Bouwbedrijf Dethier geloven we in zelfontplooiing, brede inzetbaarheid, ervaringsuitwisseling, evaluatie en sturing. Kortom, de job zo compleet mogelijk invullen. Wij geloven in vernieuwing en “levenslang leren”. Er wordt voorzien in bij- en nascholingen waar wenselijk en nuttig.

 

  • Ook onze werkwijze is niet onbelangrijk. De goede reputatie van ons bedrijf werd gebouwd op samenwerkingsverbanden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en het principe van “geven en nemen”. Binnen het bouwteam oplossingsgericht denken en handelen. Onderaannemers correct begeleiden en tijdig vergoeden in een geest van kwaliteit en redelijkheid.

 

  • Bijkomend wordt de “core” business bij Bouwbedrijf Dethier degelijk ondersteund door ervaren collega’s in functies als calculatie, werkvoorbereiding/BIM, logistiek, HRM, boekhouding en marketing.
  • Tenslotte hebben wij ook oog voor het welzijn van onze medewerkers. Onze leidinggevenden proberen dit te concretiseren door het hanteren van een gezonde mix van samenwerking en verbondenheid, naast voldoende autonomie en zelfontwikkeling. Gepaste ondersteuning en open, korte communicatielijnen zijn hierbij van cruciaal belang. 

Geprikkeld? Geboeid? Terecht!

Contacteer vandaag nog onze HR Manager Hilde Vranken

Tel.     011/59 19 93

Mail    h.vranken@bouwbedrijf-dethier.be

Meer info?

www.bouwbedrijf-dethier.be

< Alle vacatures