Menu

Vacatures

Projectleiders (Londerzeel) 24/04/2018

Projectleider bij Bouwbedrijf Dethier, waarom zou je voor ons bedrijf kiezen ?

Net zoals veel van onze collega’s, zijn ook wij op zoek naar ervaren projectleiders. Als je aan dit profiel voldoet, heb je een waaier aan mogelijkheden. Een mooi loon en extralegale voordelen krijg je overal. Waarom dan voor Bouwbedrijf Dethier kiezen ?

  • Naast een goede basisvorming als industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde, speelt voor ons het individu een grote rol. Bij Bouwbedrijf Dethier geloven we in zelfontplooiing, brede inzetbaarheid, ervaringsuitwisseling, evaluatie en sturing. Kortom, de job zo compleet mogelijk invullen. Daarom geen “hokjes” denken, geen strikte afbakening van taken, maar eerder een allesomvattend functioneren binnen het bouwproces, van start tot oplevering.
  • Je komt bij ons terecht in een hecht team : schoolverlaters die we zelf opgeleid hebben, collega’s met meer dan 10 jaar ervaring, maar ook veteranen in hun vak. Anders gezegd, een gezonde mix van jong geweld en solide ervaring.
  • Ook onze werkwijze is niet onbelangrijk. De goede reputatie van ons bedrijf werd gebouwd op samenwerkingsverbanden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en het principe van “geven en nemen”. Binnen het bouwteam oplossingsgericht denken en handelen. Onderaannemers correct begeleiden en tijdig vergoeden in een geest van kwaliteit en redelijkheid.
  • Bijkomend wordt de “core” business bij Bouwbedrijf Dethier degelijk ondersteund door ervaren collega’s in functies als calculatie, werkvoorbereiding/BIM, logistiek, HRM, boekhouding en marketing.
  • Ons familiebedrijf bestaat 71 jaar, is financieel gezond en telt inmiddels 3 vestigingen verspreid over Vlaanderen. Naast de oude waarden, zet de jonge en derde generatie in op belangrijke ontwikkelingen als BIM, LEAN, VR en verdere digitalisering. Wij geloven in vernieuwing en “levenslang leren”. Er wordt voorzien in bij- en nascholingen waar wenselijk en nuttig.
  • Tenslotte hebben wij ook oog voor het welzijn van onze medewerkers. Onze leidinggevenden proberen dit te concretiseren door het hanteren van een gezonde mix van samenwerking en verbondenheid, naast voldoende autonomie en zelfontwikkeling. Gepaste ondersteuning en open, korte communicatielijnen zijn hierbij van cruciaal belang.  

Geprikkeld ? Geboeid ? Terecht !

Contacteer vandaag nog onze HR Manager Hilde Vranken

Tel.     011/59 19 93

Mail    h.vranken@bouwbedrijf-dethier.be

Meer info of benieuwd naar onze bedrijfsfilm ?

https://vimeo.com/252715908

< Alle vacatures