Menu

Update COVID-19

18.04.2020

Ook voor ons waren het vreemde weken. De COVID-19 pandemie heeft ons in een houdgreep.

We moeten vaststellen dat het virus niet onmiddellijk weg zal zijn. We zullen hier nog even mee moeten leven, en creatief en flexibel zijn in het uitwerken van procedures die het mogelijk maken om dagdagelijks te kunnen doen wat we graag doen en goed in zijn: bouwen, op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier.

In de afgelopen weken hebben we niet stilgezeten. Er is sterk werk geleverd om alle voorzorgsmaatregelen op de werven te kunnen nemen. Alle procedures en maatregelen zijn doorsproken met eigen mensen, onderaannemers, klanten en veiligheidscoördinatoren. We voelen ons klaar om vanaf 20 april opnieuw op te starten. Voorzichtig en met minutieuze aandacht voor de regels rond social distancing en hygiëne.

Naast het gezondheidsrisico begrijpen we dat we als ondernemers in deze tijd niet blind mogen zijn voor eventuele economische risico’s. Als werkgever van 135 mensen willen we onze verantwoordelijkheid hierin niet ontlopen.

De pandemie is een onvoorziene omstandigheid, van een omvang die we nooit gekend hebben. Samen gaan we ervoor om ons bedrijf en onze mensen hier doorheen te trekken. En aan onze opdrachtgevers kwaliteitsvol werk af te leveren. Dat lukt ons al 73 jaar en zullen we ook blijven doen.  

Familie Dethier