Menu

Eerste interactieve maquette ontwikkeld voor Dethier!

04.06.2018

Begin dit jaar mocht Bouwbedrijf Dethier de Digital Construction Award in ontvangst nemen. Een mooie erkenning voor de reeds gedane investeringen op het vlak van digitalisering, doch rusten we sindsdien niet op onze lauweren en schrijven we verder aan ons digitale verhaal.

Tijdens het lanceringsweekend van Egge Park op 25, 26 en 27 mei werd niet enkel de aftrap gegeven voor de verkoop van de appartementen van Egge Park in Zonhoven. Ook een interactieve maquette, ontwikkeld door softwarehuis Cr3do, werd voor het eerst in gebruik genomen tijdens dit weekend. De maquette, die door een tablet bediend wordt, laat potentiële kopers toe te weten te komen welke appartementen aan hun gewenste criteria voldoen en welke van de geselecteerde appartementen ook nog werkelijk beschikbaar zijn. Zo lichten de appartementen in de maquette rood op wanneer ze reeds verkocht zijn en groen wanneer ze nog beschikbaar zijn. In één oogopslag krijgen potentiële kopers dus meer inzicht in het project. 

Voor Dethier was deze eerste ervaring met een interactieve maquette er niet naast! Het is volgens ons een handige visuele tool die toelaat meer voeling te krijgen met een project en inspeelt op de veranderende behoeften die klanten hebben naar informatievergaring toe. Vroeger was een brochure voldoende, nu willen klanten op een veel betere en leukere manier geïnformeerd worden over de woningen die hen interesseren.