Menu
0 / 0

Anello - Zolder

Residentie Anello is gelegen aan de Ringlaan op de hoek met de Molenstraat op 200 meter van het centrum van Zolder.

Architectenbureau PCP heeft dit project ontworpen volledig in evenwicht met de omgeving, en met aandacht voor de relatie binnen-buiten. De donkere gevelsteen in combinatie met de zinken gevelbekleding geven dit project een hedendaags karakter. Het gebouw maakt deel uit van een concept waar degelijkheid van constructie, kwaliteitsmaterialen en onderhoudsvriendelijkheid prioritair zijn. De appartementen zijn luxueus afgewerkt en voorzien van alle comfort.

Het project bestaat uit 2- en 3- slaapkamerappartementen. De gelijkvloerse appartementen hebben een mooie private tuin op het zuiden, inclusief terras en buitenberging. De appartementen op de verdiepingen, zijn zuid-oost en zuid-west georiënteerd waardoor je via de grote raampartijen, en op de ruime terrassen, kan genieten van veel zonlicht. Ondergronds situeren zich de parkeergarage, de gemeenschappelijke fietsenberging, de persoonlijke bergingen en de technische ruimtes.