Menu

Bouwbedrijf Dethier haalt VCA** certificaat!

30.08.2017

Sedert begin deze zomer mag Bouwbedrijf Dethier zich fiere houder van een VCA** certificaat noemen. VCA** staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemers’. 

Na een onafhankelijke audit is gebleken dat de processen en activiteiten van Bouwbedrijf Dethier verlopen volgens bepaalde eisen op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Het VCA** attest geeft de zekerheid aan opdrachtgevers dat Bouwbedrijf Dethier dagdagelijks op deze manier werkt, en activiteiten ook volgens deze methodologie zal monitoren. 
 
Jurgen Swennen, veiligheidsadviseur Bouwbedrijf Dethier vult aan: het behalen van een VCA** attest is geen vrijgeleide om naar de toekomst ‘de teugels te laten vieren’. Dit is een continu proces dat we moeten opvolgen en steeds moeten bijsturen. Maar we hebben het grote voordeel dat het hele bedrijf mee is, en dit een aandachtspunt is dat in het achterhoofd van al onze mensen zit. 
 
We zijn ervan overtuigd dat we hiermee op nog mooiere opdrachten kunnen inschrijven. En tegelijk de garantie kunnen bieden aan onze huidige opdrachtgevers dat we op een veilige manier werken. Voor ons is dit, naast een hoog niveau van kwaliteit, een investering in de toekomst. Met veiligheid, gezondheid en duurzaamheid als blijvend aandachtspunt blijven we een voortrekker in de markt.